Swarm Yer Bildirimi Nasıl Silinir?

Swarm Yer Bildirimi Nasıl Silinir?

Merhaba dostlar, swarm’ı ne kadar çok kullandığınızı bildiğimizden swarm kategorimizi her geçen gün büyütüyoruz, bu konuda bizi incelediğiniz için teşekkür ederiz. Swarm’ın bu denli popüler olmasının insanların bir yere gittiklerinde kimler orada olduğunu veya arkadaşlarının’da orada olup olmadıklarını gördüğü için kullanıldığını bilmeyenimiz yoktur. Bugün’de swarm uygulamasında yapmış olduğumuz yer bildirimlerinin nasıl silineceği hakkında bir yazı paylaşıyoruz, isterseniz hemen işlemin nasıl yapıldığına birlikte bakalım;

Swarm’da yapmış olduğunuz yer bildirimlerini silmek için öncelikle profilimize giriş yapıyoruz (1) daha sonra profilimizde yer alan yer bildirimleri bölümüne tıklıyoruz. (2) Tıkladığımızda karşımıza gelen yapmış olduğumuz yer bildirimlerinden silmek istediğimiz yer bildirimini bularak içine giriş yapıyoruz. (3) Girş yaptığımızda o yer hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyoruz ancak bizim bu ekran da yapmak istediğimiz şey yapmış olduğumuz o yerin bildirimini kaldırmak. Bunun için ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta işaretine tıklıyoruz. (4) İşarete tıkladığımızda açılan pencereden sil yani delete butonuna tıklamamız gerekiyor. (5)

Tıkladıktan sonra karşınıza silmek istediğinize emin misiniz diye bir soru çıkacaktır, bu soruya da evet dedikten sonra işlemimiz tamamlanacaktır. Artık o yer bildirimi profilinizde veda başka birisi tarafından görünmeyecektir. Silindiğine dair’de sizi sık takip eden birisi dışında kimse anlayamayacaktır.

Swarm Yer Bildirimi Silme

Yeni yer bildirimlerinde görüşmek üzere kendinize iyi bakın. Ayrıca Swarm Fotoğraf Nasıl İndirilir? isimli yazımızı da inceleyerek fotoğrafların swarm’dan nasıl telefonunuza kaydedebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap

0 Yorum yapan