instagram dondurunca fotolar silinir mi

instagram dondurunca fotolar silinir mi


Kullanıcılardan son zamanlarda instagram dondurunca fotolar silinir mi ? sorusunu sıkça alıyoruz. Hesabınızı dondurduğun zaman, hesabınızdaki tüm etkinlikler, yorumlar, fotoğraflar ve gönderiler gizlenir. Peki bu fotoğraflar silinir mi ?

Hesabınızı dondurduktan sonra, tekrar giriş yaptığınız zaman hesabınız aktif olur ve hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dondurulan hesabı açtığınız zaman fotoğraflarınız,  diğer kullanıcılara yaptığınız yorumlar, beğeniler, fotoğrafınıza aldığınız beğeniler, yorumlar gibi tüm etkileşimler kaldığı yerden devam etmektedir. Dondurulan hesapta fotoğraflar silinmez! Sadece diğer kullanıcılara göndermiş olduğunuz özel mesajlar silinmemektedir.

Dondurulan hesap tekrar nasıl açılır ?

instagram dondurulan hesabı açmak için hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir. Hesabınızda oturum açarak etkinleştirebilirsiniz.

Hesap dondurma işlemi için aşağıdaki resimli anlatımı kullanabilirsiniz.

instagram nasıl dondurulur ?

Hesabınızı dondurduğunuz zaman, tekrar giriş yapıp etkinleştirene kadar tüm yorumlar, fotoğraflar ve gönderiler gizli olarak kalacaktır. Hesabınıza giriş yapıp etkinleştirdiğiniz taktirde, hesabınızı kaldığı yerden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hesap dondurma linkine giriş yapmak için TIKLAYIN.

Açılan ekranda instagram hesabınıza giriş yapın.

Seçeneklerde, sağ alt köşede bulunan “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğine tıklayın.

Hesap silme ekranında olduğu gibi , hesabınızı kapatma nedeninizi işaretleyin. Güvenliğiniz için hesap şifrenizi tekrar girin ve tekrar altta bulunan hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın.

İşlemden sonra hesabınız kapatılmış olacaktır. Hesabı yeniden açmak için giriş yapmanız yeterlidir.

NOT: Hesabını sadece haftada bir kapatabilirsin. Hesabını yeniden etkinleştirene dek fotoğrafların, yorumların, beğenmelerin ve tüm hesap etkinlikleri gizli olacaktır.

Hesabınızı tekrar aktif hale getirmek için kullanıcı adı şifrenizi kullanarak giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra hesabınız tekrar aktif olacaktır.

Yorum Yap

0 Yorum yapan