Instagram Engellediğim Kullanıcıları Görme

Instagram Engellediğim Kullanıcıları Görme

Merhaba engel atmayı seven gençler, instagram’ın nimetlerinden faydalanmak gerek diyerekten engel atmak bazılarımızın çok hoşuna gitmekle lakin bazende engellenen kişi siz olabilirsiniz aman dikkat. 😀

Son zamanlarda hızla gelişen ağlardan bir tanesi olan instagram, gün geçtikçe kullanıcı sayısını’da arttırmakta. Ve durum böyle olunca sizin hesabınıza bile tanımadığınız onlarca kişi takipçi istediği atabilmekte. Sizde ister takip etmektesiniz isterseniz de tanımıyorum sen kimsin diyerek ten dm atanlarımız da oluyor veyahut en son olarak aman be buda kim bas engeli gitsin diyen türdeki insanlarımızda mevcut.

Peki ya engel attım ben arkadaşta, yarın bir gün aklıma geldi veya ben bu engellediğim kişi ile karşılaştım girip bir kontrol edeyim dediğinizde bazen o kullanıcıyı bulamadığınız olabiliyor. Veya eskiden küstüğünüz bir arkadaşınızı engellediniz ve şimdi engelini kaldırmak ve barışmak istiyorsunuz. İşte tam bunlar için lazım olacak instagram’da engellediğiniz kişilerin listesini görmek istiyorsunuz ve bu alandan basitçe engel kaldırmayı sağlayabiliyorsunuz. Gelin şimdi bu işlemin nasıl yapıldığına hep beraber bakalım;

İnstagram’da engellediğiniz bir kullanıcıyı görebilmek için öncelikle instagram uygulamasına girerek profilimizden sağ üst köşeden üç noktaya tıklamalıyız yani ayarlar sekmesine giriş yapmalıyız.

Giriş yaptıktan sonra aşağıda bulunan “Engellenen Kullanıcılar” (1) bölümüne tıklıyoruz.

Sekmeye tıkladıktan sonra ekrana bu zamana kadar engellediğimiz kullanıcıların listesi çıkmakta. (2)

Bu alandan isterseniz engellediğiniz kişileri sadece görebilir veya engellediğiniz kişinin engelini kaldırmak isterseniz kullanıcıya tıklayarak “Engeli Kaldır” butonuna tıklamanız yeterli oluyor.

İnstagram’da engellediğimiz kişiler illaki olmuştur, engelledikten sonra o kişi beni görebiliyor mu diye soracak olursanız böyle bir şey asla olmamaktadır, ancak farklı bir profil üzerinizden sizin adresinizi görüntüleyebilir.

İnstagram’da engel attığımız kişiler tekrardan bana mesaj atabilir, dm atabilir mi diye soranlarınız oluyor. Bu sorunun cevabı’da hayır diyebiliriz. Engellediğiniz herhangi bir kullanıcı sizi bir daha rahatsız edemez ve herhangi bir dm atamaz.

Ayrıca İnstagram Arama Geçmişi Silme isimli konumuzuda inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan