Instagram Takipçilerimi Gizleme

Instagram Takipçilerimi Gizleme

Merhaba sosyal medyayı gizli kullanmayı seven gençler, instagram haberlerimiz sitemizde’de en çok yer alan bölümü oluşturmakta. İnstagram ile ilgili birçok güncelleme gelmesiyle birlikte sizlere bunları bildirmekte bizim görevimiz oluyor. Her gün daha’da güzel bir hal almaya başlayan sosyal medya fotoğraf paylaşım ağın’da bazı kullanıcılarda kendi bilgilerini gizlemek, kendi paylaşmış olduğu resimlere sadece belirli bir kesimin gözükmesini istemekteler. Ayrıca bazı kişilerde takipçilerim gözükmesin takipçilerini gizli yapmak istiyorum diyenler de olmakta, bugünkü konumuzda sizlere bunu göstereceğiz, haydi hiç zaman kaybetmeden bu işlemin nasıl yapılacağını görelim;

İnstagram takipçilerini gizlemek isteyen kişiler karşımıza çıkmakta, bu durum instagram’da sizi takip etmeyen kişilerin sizin takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi görememek demektir.

 

İnstgram takipçilerimi gizlemeliyim çünkü beni takip etmeyen kişiler beni kimler takip ediyor veya ben kimleri takip ediyor görmesini istemiyorum. Veya herhangi bir kişiyle aranızda bir husus olduysa bu durumu kullanmanız size yarar sağlayabilir. Zararı yoktur herhalde diyerek’ten bu işlemin nasıl yapıldığına göz atalım.

İnstagram takipçilerimizi gizlememiz için maalesef tek bir ayar yok, tek ayar olarak takipçilerinizi gizleyemiyorsunuz ama profilinizi tamamen gizleyerek bu işlemi yapmanız mümkün hale gelmekte,

İlk olarak profilimize girerek sağ üstte bulunan üç nokta ikonuna tıklıyoruz. (1)

İkona tıkladıktan sonra seçenekler penceresi karşımıza gelmekte bu pencereyi aşağıya indirerek “gizli hesap” bölümünü buluyoruz. (2)

Bu alanın sizin hesabınızda açık olmadığını göreceksinizdir, bu alanı aktif hale getirdikten sonra (3) işlemimizi tamamlıyoruz.

Bu sayede takip ettiğiniz kişiler ve takipçilerinizi artık sadece sizi takip eden kişiler görebilecekler, ayrıca sizi bir kişi takip etmek ister ise size bildirim ile bir istek gelecek ve bu isteği kabul etmeden yine sizin gizli profilinizi göremeyecektir.

Hayırlı olsun…

İnstagram’da takipçilerinizin gözükmemesini istediğinizi karşı taraf anlar çünkü hesabınıza bir kişi giriş yaptığında takipçiniz değil ise “Gizli Hesap” uyarısı ile karşılaşacaktır.

Ayrıca İnstagram Hesap Dondurma 2017 yazımıza göz atarak’ta hesabınızı dondurabilir ve istediğiniz zaman geri hesabınızı aktif edebilirsiniz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan