Twitter Tüm DM’leri Silme

Twitter Tüm DM’leri Silme

Twitter toplu dm nasıl silinir? sorusuna bu yazımızda cevap vereceğiz. Bildiğiniz üzere birçok kişisel hesap sahibi veya hesabını hızlandırmak isteyen bir birey dmlerinden dolayı profilinin yavaşladığını hissedecektir. Buna genellikle ünlü kişiler ihtiyaç duyar. Twitter gerek ortamı gerek medya paylaşımları olmak üzere illaki özel bir mesajlaşma alanı olarak DM ye ihtiyaç duyarız. Yazımıza tam anlamıyla geçmeden önce daha önce paylaştığımız Instagram DM Ne Demek adlı yazımıza göz atmayı unutmayınız.

Twitter Toplu DM Silme

Twitter ‘ı kullanmak bir hayli zor olsa da bunun kullanımını kolaylaştırmaya yarayan birçok program var. Bu programlar ister web ister masaüstü uygulama yani sizin anlayacağınız dilden konuşmak gerekirse bir panel niyetiyle kullanabiliyoruz. Dediğimiz gibi Twitter’da DM leri silmek için bir panel uygulamasına ihtiyaç duyarız. Tabi toplu silmek gerekiyorsa.

Twitter da bir çok ticaret dönmekte ve bu ticaretler bizlere neler kazandırabilir bunu öğreneceğiz. Bir programlama dilini öğrenirsek kendimize bir twitter uygulaması yazabilirizki buda gerçekten çok mümkün. Twitter’da tüm dm leri silmek için bir twitter uygulaması yani twitter paneline ihtiyaç duyarız. Bu paneli internetten bulabilirsiniz. Biz önermiyoruz çünkü güvenliğinizden sorumlu olmak istemiyoruz. Tek yapmanız gereken güvenilir sağlam bir panel bulmak ve bunu kullanmak. Masaüstü veya web uygulamaları mevcut bunuda aklınızdan çıkarmayın bu uygulamalara girerken şifrenizi falan veriyorsunuz buda size extra güvensizlik veriyor bunada çok dikkat edin ancak bize sorarsanız biz kullanmayın deriz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan