Damatlığa Uygun Sakal Modelleri |

Damatlığa Uygun Sakal Modelleri |


Damatlığa uygun sakal modelleri kendi tarzınızı yansıtmak için muhteşem seçim olmalıdır. Gelin adayları kadar damat adayları içinde en mühim günleri olan düğünleri için doğru tercihler yapmak fazlaca önemlidir. Biliyoruz ki damat adaylarıda minimum gelinler kadar bugüne ehemmiyet veriyor ve damatlık seçimi başta olmak suretiyle damat saç traşı ve damat sakal traşına kadar her detayın en iyisini olmasını istiyor.

Damat adayları için damatlık modelleri araştırma ile süregelen bu yolda saç traşım iyi mi olmalı, saç traşı modelini buldum, peki ya sakallar … şeklinde detaylar zincirini birbirini kovalar. Klasik olarak tercih edilen damat sakal traşı modelleri haricinde değişik tarza sakal modellerini günümüzde görüyoruz. Yapısı gereği adamların bayanları etkilemek suretiyle kullandığı tek tabanca diyebiliriz sakal 🙂 çoğunlukla duymuşsunuzdur “adamın makyajı sakalı dır” evet bu tabir çokta yerinde.

Erkeksi bir görünüme sahip olmanın 1. kuralıdır sakal. Günümüzde biliniyor ki genel de sakallı bir erkek bayanlar tarafınca daha çekici bulunuyor. Bu yüzden gelin adayları klasik damat traşları yerine, eşlerinin sakallı olarak düğünlerinde kendisine eşlik etmesini istiyor. Sakallı istiyorlar diye de bakımsız sakal dan bahsetmiyoruz doğal olarak ki. İşte düğününüzde tercih edebileceğiniz damatlığa uygun sakal modelleri.

Damatlığa Uygun Sakal Modelleri; Kirli Sakal

Bayanlar tarafınca en fazlaca sevilen model olarak görülüyor. Kirli sakal modelini düğününüz de tercih eder iseniz boyun altında bulunan sakalları temizleyerek daha iyi bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Kirli sakal modelini kullanırken yanak üst kısımlarda tüy ve kıl kalmadığına güvenli olun.

Hafifçe Sakal

Düğününüz için hafifçe sakal modelleri genel de spor ya da klasik konsepte uyarlanmış düğünlerde damat adaylarının tercihi oluyor. Hafifçe sakal modelini seçen damat adayları fazla olgun bir görüntüye sahip olmayacaklarını göz önüne alması gerekir.

Top Sakal

Yüz adayları belirgin olmayan damat adayları tarafınca tercih ediliyor genel anlamda. Doğru yüz de kullanıldığı vakit extra olarak katmış olduğu karizma göz ardı edilemez.

Damat adayları için damatlıklarında kullanabilecekleri damatlığa uygun sakal modellerini derledik. Ihmal etmeyin trend sakal modelleri haricinde kendi trendinizi kendi yüz yapınıza uydurarak, size en uygun modelleri seçmek daha rahat hissettirebilir.

ETİKETLER

BENZER İÇERİKLER

Yorum Yap
0 Yorum yapan