Instagram Gizli Profil Aktif Etme

Instagram Gizli Profil Aktif Etme

Merhaba İnstagram’ın gizli kullanıcıları, instagram’da geçirilen zamanın ne denli hızlı olduğunu anlayamıyoruz bile, bu konuda kendinize bir zaman belirlemeniz sizin için daha iyi olacaktır. İnstagram’ın ne denli büyük olduğunu bildiğimizden saniyede binlerce fotoğraf veya video paylaşılmakta, bu paylaşımlar bu denli hızlı olunca bizde bir fotoğraftan başka bir fotoğrafa veya bir videodan başka bir video’ya derken bir bakmışız akşam olmuş. 🙂 Bu yüzden bu sosyal medya ağlarını seviyeli bir şekilde kullanmakta yarar var diyerekten konumuza giriş yapıyoruz.

İnstagram’da bazı kullanıcılar paylaşmış olduğu gönderilerin herkesler tarafından gözükmesini istemezler, beni tanımayan kişi neden resmime bakıyor ki, sadece benim istediğim kişiler görsün bu fotoğrafımı veya videomu diyorsanız bu konu’da size instagram’ın gizli hesap özelliği devreye giriyor, peki bu özellik nedir nasıl yapılır gelin inceleyelim;

İnstagram Gizli Hesap Ne İşe Yarar?

İnstagram’ın gizli hesap özelliği sayesinde paylaşmış olduğunuz fotoğraf veya videoları sadece sizi takip eden kişiler görecektir, ve sizi takip etmek isteyen kişilerde size takipçiniz olması için sizin onayından geçmesi gerekmektedir, eğer siz onaylamaz iseniz hesabınızdaki paylaşımlarınızı göremeyecektir, eğer onaylamış iseniz’de paylaşmış olduğunuz ve bundan sonra paylaşacağınız gönderileri o kişi görecektir.

Ancak daha sonra o kişinin’de sizin paylaşımlarınızı görmemesini istiyorsanız o kişiyi engellemeniz gerekiyor, engelleme işlemi nasıl yapılır diyorsanız şu yazımızı inceleyebilirsiniz; İnstagram Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Gizli Hesap Nasıl Yapılır?

İnstagram’da gizli hesap özelliği nasıl yapılır diyorsanız öncelikle telefonunuzdan instagram uygulamasına giriş yapıyoruz, giriş yaptıktan sonra uygulama içerisinde profilimize girdikten sonra sağ üstte bulunan üç noktaya tıklayarak instagram ayarlarına geliyoruz. (1) Bu alanda aşağıya inerek “Gizli Hesap” ikonunu mavi şekle getiriyoruz, ve onaylıyoruz. (2)

İşte işlem bu kadar, şimdi paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz, ancak herkes tarafından değilde sadece takipçileriniz tarafından gönderilerinizin gözükeceğini unutmayın. 🙂 Eee tabi birde diğer yazılarımızı’da incelemeden çıkmazsanız seviniriz. 🙂

Yorum Yap

0 Yorum yapan